Zlatek 15 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si

Živeti polno življenje. Živeti Grandevita.

Naše osrednje poslanstvo je olajšati ljudem pot do boljšega počutja, okrepiti njihovo telo in jim omogočiti bolj zdravo, polnejše življenje.
Slednje uresničujemo z raznoliko linijo prehranskih dopolnil.

GrandeVizija

Postati želimo prepoznaven ponudnik prehranskih dopolnil na slovenskem trgu in z raznoliko linijo izdelkov na trg prinesti drugačnost in svežino. V ospredju našega delovanja je celovit, sodobnejši pristop do uporabnika in poslovnih partnerjev.

V ospredju našega delovanja sta inovativnost in razvoj na vseh področjih. Naši izdelki so namenjeni uporabnikom, ki poleg izdelkov vrhunske kakovosti, pričakujejo še nekaj več.

Naši standardi kakovosti

Na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj ponujamo preizkušeno recepturo prehranskih dopolnil, odslej v novi podobi. Linija izdelkov Grandevita vključuje izdelke za celostno krepitev vašega telesa. Poskrbeli bodo za dodatno moč in energijo ter dobro počutje skozi ves dan. Za vaše polno življenje – Grandevita.

Izdelki
[/vc_row]

Dotik popolnosti – za vaše polno življenje

Grandevita skrbi tudi za nepozabno izkušnjo nege kože s kozmetiko Dr. Grandel, ki pooseblja naravo v optimizirani obliki.

Skozi 17 linij ponujajo odlične kozmetične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Prisotni so v več kot 40 državah in cenjeni zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov.

Poskrbite za polno življenje vaše kože in poiščite izdelke v lekarnah in salonih.

Več o Dr. Grandel

Blog

https://grandevita.si/blog/

DEC20

Grandevita akcija