Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

AminoGran Immun, shtesë ushqimore me ëmbëlsues. Me një kombinim origjinal të vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve për sistemin tuaj imunitar. Qeskë me pluhur për t’u përgatitur si pije.

Kategori: , Product ID: 1106

AminoGran Immun, shtesë ushqimore me ëmbëlsues. Me një kombinim origjinal të vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve për sistemin tuaj imunitar1.

1Vitaminat A, B6 dhe B12, si dhe mineralet e zinkut dhe selenit luajnë një rol të rëndësishëm në funksionimin e sistemit tonë imunitar, ndërsa vitaminat C, B6, B12, acid folik dhe magnezi kontribuojnë në funksionimin normal psikologjik. Vitaminat C, B2, B6, B12, acidi folik dhe magnezi ndihmojnë në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Vrečice s praškom za pripravo napitka:
Neto: 39 g (3 vrečice)
Neto: 130 g (10 vrečic)

Përbërësit: L-glutamine, acid: acid citrik , L-arginine, L-lysine chloride, taurine, maltodextrin, glycine, L-methionine, L-ascorbic acid, aroma, magnesium oxide, L-cysteine, ëmbëlsues: K-acesulfame, maja e pasur me selenium, D-alpha-tocopheryl acetate, niseshte, agjent anti ngjitës: silicon dioxide, copper gluconate, zinc oxide, sodium riboflavin 5?-phosphate, manganese sulphate, pyridoxine hydrochloride, beta-carotene, pteroylmonoglutamic acid, chromium (111) chloride, sodium molybdate (molybdenum (VI)), cyanocobalamin.
AminoGran Immun nuk përmban gluten dhe laktozë.

përbërja:  për 100 g
në një qeskë (RDI *)
vitamina A
(si beta-carotene)
2.560 µg RE** 333 % µg RE**
(41 %)
vitamina E 230 mg 30 mg (250 %)
vitamina C 2.308 mg 300 mg (375 %)
riboflavin (vit. B2) 32,3 mg 4,2 mg (300 %)
vitamina B6 34,6 mg 4,5 mg (321 %)
acid folik 3.077 µg 400 µg (200 %)
vitaminë B12 69 µg 9 µg (360 %)
magnez 770 mg 100 mg (26 %)
zink 76,9 mg 10 mg (100 %)
bakër 15,4 mg 2 mg (200 %)
mangan 15,4 mg 2 mg (100 %)
seleni 770 µg 100 µg (181 %)
krom 385 µg 50 µg (125 %)
molibden 385 µg 50 µg (100 %)
L-glutamina 23,1 g 3.000 mg
L-arginina 15,4 g 2000 mg
L-lizina 7,7 g 1000 mg
taurinë 7,7 g 1000 mg
glicinë 5,4 g 700 mg
L-metionina 3,8 g 500 mg
L-cisteina 0,8 g 100 mg

* konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje
** ekuivalent retinoli

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç këshillohen të përdorin një qeskë në ditë. Zbrazni përmbajtjen e qeskës në rreth 200 ml ujë dhe pijeni menjëherë, më mirë të konsumohet gjatë ushqimit.

Ruajtja: Ruajeni AminoGran në një vend të freskët dhe të thatë.
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme. Një ushqyerje
e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.