Zlatek 15 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

Cerola C-plus-zink, shtesë ushqimore me sheqer, vitaminë C dhe zink. Doza të larta të vitaminës C dhe zinkut për sistemin imunitar dhe mbrojtjen e qelizave 1. Tableta që mbahen në gojë.

Kategori: , Product ID: 1110

Cerola C-plus-zink, me vitaminë C dhe me zink. Doza të larta të vitaminës C dhe zinkut për sistemin imunitar dhe mbrojtjen e qelizave1.

1Vitamina C dhe zinku luajnë një rol të rëndësishëm në funksionimin e sistemit imunitar dhe mbrojnë qelizat nga stresi oksidues. Vitamina C gjithashtu kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes, thithjen më të mirë të hekurit, funksionin normal psikologjik dhe funksionimin e sistemit nervor, ndërsa minerali i zinkut ndihmon në mbajtjen e shëndetshme të kockave, flokëve, thonjve dhe lëkurës. Zinku luan një rol të rëndësishëm në metabolizmin e mikro lëndëve ushqyese, acideve yndyrore, karbohidrateve dhe vitaminës A, si dhe në sintezën e proteinave. Zinku gjithashtu luan role në funksionet kognitive, ruajtjen e shikimit, fertilitet, ndërsa vitamina C është thelbësore për prodhimin e kolagjenit.

Tableta që mbahen në gojë:
neto: 53 g (16 tableta)

Përbërësit: sheqer kallami, përgatitje me acerola 13.6% (fruta acerola 245 g/100 g, maltodextrin), vitaminë C, glukozë, citrat zinku, agjentë anti ngjitës: kripërat e magnezit të acideve yndyrore dhe silicë, pluhur mjedre, aroma natyrale, ekstrakte agrumesh me flavonoide, pluhur trendafili të egër, pluhur ribes, piper jeshil.
Produkti nuk përmban gluten, laktozë dhe maja.

Një tabletë Cerola C-plus-zink përmban: RDI*
vitamina C 300 mg 375 %
zink 10 mg 100 %

* konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Zlatek 15, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: Rekomandohet të merrni një tabletë çdo ditë, mundësisht rreth një orë para ngrënies dhe ta tretni / shkrini ngadalë në gojë.Koncentratet e frutave të zgjedhura i japin tabletave Cerola C-plus-zink një shije unike dhe të këndshme.

Ruajtja: Ruajini tabletat në temperaturë nën 25 ° C, të mbrojtur nga lagështia dhe drita. Për të ruajtur shijen e mirë dhe vitaminën C, çdo tabletë është e mbyllur individualisht në paketimin e saj.
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme. Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë
jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.