Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

Cerolete, një shtesë ushqimore me sheqer dhe vitaminë C. Acerola me vitaminë C për sistemin imunitar dhe reduktimin e lodhjes 1. Tableta që mbahen në gojë.

Kategori: , Product ID: 1107

Cerolete, shtesë ushqimore me sheqer dhe vitaminë C. Acerola me vitaminë C për sistemin imunitar dhe reduktimin e lodhjes.1.

Një tabletë Cerolete përmban 100 mg vitaminë C. Një konsum më i madh i vitaminës C është i nevojshëm gjatë muajve të ftohtë dhe të lagësht, kur jeni të lodhur e rraskapitur ose gjatë rritjes së aktivitetit fizik.
Ekstraktet e zgjedhura të frutave u japin tabletave Cerolete një aromë unike dhe të këndshme1.  Vitamina C luan një rol të rëndësishëm në funksionim e sistemit imunitar, kontribuon në funksionimin e sistemit nervor dhe ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues. Ndihmon gjithashtu në çlirimin e energjisë gjatë metabolizmit dhe redukton lodhjen dhe rraskapitjen.

Tableta që mbahen në gojë:
sasia neto: 35 g (40 tableta)

Përbërësit: sheqer kallami, përgatitje acerola 13,6% (fruta acerola 245 g / 100 g, maltodextrin), acid L-askorbik, glukozë, anti-aderues: kripëra magnezi të acideve yndyrore dhe dioksid silici, pluhur mjedre, aroma natyrore, aroma natyrore, frutave agrume me flavonoide, pluhur trëndafili të egër, pluhur ribes, piper jeshil.
Produkti nuk përmban gluten, laktozë dhe maja.

Tre tableta Cerolete përmbajnë: RDI*
vitaminë C 300 mg 375 %

* konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: Rekomandohet që të merrni një tabletë tri herë në ditë gjatë periudhave kur nevojitet rritje e konsumit të vitaminës C. Shkrini ngadalë tabletën në gojën tuaj.

Ruajtja: Ruhet në kushte dhome, të mbrojtura nga lagështia dhe drita.
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme. Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë
jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.