Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

GrandeMag Direkt, shtesë ushqimore me sheqer dhe magnez. 400 mg fruta pasioni të aromatizuara për muskujt, nervat, lodhjen dhe rraskapitjen1. Pluhur për konsum të menjëhershëm – pa ujë.

Kategori: , Product ID: 1108

GrandeMag Direkt, shtesë ushqimore me sheqer dhe magnez. 400 mg magnez me aromë frut pasioni për muskujt, nervat në lodhje dhe rraskapitje.1.

Shtesa ushqimor GrandeMag Direkt është një pluhur magnezi ,i shijshëm , i përgatitur për konsum të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë – pa ujë. Magnezi është një mineral absolutisht i nevojshëm për jetën, dhe veçanërisht i domosdoshëm për muskujt dhe sistemin nervor. Trupi i njeriut sekreton më shumë magnez gjatë momenteve stresuese dhe djersitjes së shtuar, p.sh. gjatë aktiviteteve sportive, në sauna ose gjatë aktiviteteve të tjera fizike. Në rrethana të tilla kërkohet marrje shtesë e magnezit. Me vetëm një qese GrandeMag Direkt ju mund të shtoni 400 mg magnez në ushqyerjen tuaj. Magnezi kontribuon në funksionimin e sistemit nervor, muskujve dhe redukton lodhjen dhe rraskapitjen.

Pluhur për konsum direkt – pa ujë:
neto: 57.6 g (16 qeska)

Përbërësit: : citrat magnezi, sheqer kallami, oksid magnezi, agjent për lustrim: monogliceride dhe trigliceride të acideve yndyrore, glukozë, pluhur frutash pasioni me aromë natyrale, agjent anti ngjitës:kripërat e magnezit të acideve yndyrore, konservuesit e lagështisë: glicerinë dhe sorbitol, acidi: acidi tartarik. Nuk përmban gluten, laktozë dhe maja.

Një qeskë e GrandeMag Direct: RDI*
magnez 400 mg 107 %

* konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: GrandeMag Direkt është i përshtatshëm për të rriturit dhe adoleshentët mbi 14 vjeç. Zbrazni në gojë një herë në ditë përmbajtjen e një qeske . Para se ta gëlltisni prisni që pluhuri të tretet plotësisht në gojën tuaj.

Në rast të ekuilibrit të përkeqësuar të mineraleve, veçanërisht në pacientët me dëmtim të veshkave, shtesat ushqimore minerale duhet të përdoren vetëm pasi të këshilloheni me mjekun.

Ruajtja:: Ruhet në kushte dhome, i mbrojtur nga burimet direkte të nxehtësisë.
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet. Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një
ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme. Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë
jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.