Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

Granobil®, shtesë ushqimore me ëmbëlsues.Pastile me ekstrakt likeni malor dhe vitaminë C për mishrat e dhembeve.1.
Brez umetnih sladil in dodanega sladkorja.

Kategori: , , Product ID: 1111

Granobil ®, shtesë ushqimore me ëmbëlsues.Pastile me ekstrakt likeni malor dhe vitaminë C për mishrat e dhembeve.1. Brez umetnih sladil in dodanega sladkorja.
1Vitamina C luan një rol në formimin e kolagjenit për funksionimin normal të mishrave të dhëmbëve.

Pastilet Granobil® përmbajnë një kombinim unik të përbërësve natyralë: Ekstrakt Usnea Barbata, Acacia gum dhe lëng dardhe të koncentruar, me shtesë të vitamines C.
Usnea barbata, një lloj likeni malor që rritet në mjedise të pastra, veçanërisht në zona malore, është përbërësi kryesor i pastileve.
Acacia fum (Gummi arabicum), i marrë nga ekstrakti i thatë i lëngut të trungut të Senegalia senegal shkrihet në gojë dhe krijon një shtresë të hollë mbrojtëse.
Lëngu i koncentruar i dardhës i jep pastileve një shije të veçantë.
Për shkak të përbërësve të zgjedhur me kujdes, pastilet Granobil® krijojnë një shtresë mbrojtëse në mukozën e gojës dhe fytit.

 

Tabletat që mbahen ne gojë:
Net: 20 g (20 pastile) 60 g (60 pastile)

Përbërësit: Acacia gum (Gummi arabicum) , koncentrat i lëngut të dardhës, pluhur frutash portokalli, ekstrakt Usnea Barbata(1.9%), acid: acid citrik, acid L-askorbik , vaj vegjetal (vaj kokosi), aromë natyrale, agjent lustrimi: dyll i bardhë blete.
Produkti nuk përmban mentol, gluten, maja, laktozë.

Granobil® përmban: 1 pastile 8 pastile RDI*
Vitamin C 5 mg 40 mg 50 %
Acid usnik 40 μg 320 μg **

* konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje (8 pastile)
** nuk specifikohet

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: Shkrini ngadalë në gojë 1 deri në 2 pastile ,3 deri 4 herë në ditë. Doza e rekomanduar ditore është 8 pastile.

Ruajtja: Mbani pastilet Granobil® në temperaturën e dhomës, mbrojtur nga lagështia dhe drita.
Mbajeni në vende te paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme.
Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.