Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

Granozym, shtesë ushqimore me sheqer, një shije e këndshme me një kompleks enzimash bimore. Enzimat natyrale të ananasit, papajës dhe grurit të fermentuar. Tableta që mbahen në gojë.

Kategori: , Product ID: 1112

Granozym, shtesë ushqimore me sheqer, një shije e këndshme me një kompleks enzimash bimore. Enzimat natyrale të ananasit, papajës dhe grurit të fermentuar.

Ananasi është një nga frutat më të njohura tropikale. Ai përmban enzimën bromelin, e cila është shumë e ngjashme me enzimën papainën nga papaja. Për shkak të shijes së tyre të mirë dhe përmbajtjes së pasur me enzima, të dy frutat vlerësohen shumë edhe në gatim. Gruri i fermentuar gjithashtu kontribuon me një numër enzimash që plotësojnë kombinimin e larmishëm të enzimave në tabletat Granozym.                                              Tableta Granozym rekomandohen para një vakti të bollshëm (festa, dreka pune) ose kur hani ushqime me të cilat nuk jeni mësuar, për shembull kur udhëtoni.

Tableta që mbahen në gojë:
Neto: 50 g (16 tableta që mbahen në gojë)

Përbërësit: sheqer, maltodextrin, pluhur ananasi, pluhur lakër turshi, kompleks multi-enzimash bimore nga ananasi, papaja dhe gruri i fermentuar që përmbajnë laktozë, acid: acid citric, anti-ngjitës: kripëra magnezi të acideve yndyrore.

Përbërja: në 1 tabletë në 3 tableta
kompleksi i enzimave 150 mg 450 mg

 

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: Rekomandohet që të merrni një deri në tre tableta në ditë para ose pas ngrënies, dhe nëse është e nevojshme gjatë ngrënies.Tretni ngadalë tabletën në gojë.

Ruajtja: Ruani tabletat në një temperaturë deri në 25 ° C, të mbrojtur nga lagështia dhe drita.
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme.
Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.