Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

Omega – 3 super i pastër

Për zemrën1
trurin
dhe shikimin2

 

1EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës. Efekti i dobishëm në zemër arrihet me marrjen e përditshme të të paktën 250 mg EPA dhe DHA.
2DHA kontribuon në mbajtjen e funksionit normal të trurit dhe shikimit. Efekti i dobishëm në tru dhe në shikim arrihet me një marrje ditor prej 250 mg DHA. Marrja ditore e EPA dhe DHA nuk duhet të kalojë 5 g.

Kategori: , , , Product ID: 1116

MorEpa është një suplement premium omega-3 ,që përmban 850 mg omega-3 në një kapsulë, dozë e përshtatshme, pa shije të peshkut.

5 ARSYET TË MIRA PËRSE DUHET TË ZGJEDHIM MorEPA:

  1. Përmbajtje jashtëzakonisht e lartë omega-3
  2. Procesi special i prodhimit (temperatura më e ulët, pa përdorim të tretësve)
  3. Raporti optimal i EPA me DHA
  4. Pastërti unike
  5. Prodhimi eko-miqësor

Paketimi:39 g, 30 kapsula të buta me aromë portokalli ,850 mg OMEGA-3 në një kapsulë.

Përbërësit: koncentrat  i vajit të peshkut (nga açuge, sardele dhe skumbri), xhelatinë e peshkut, ruajtës lagështie: glicerol, aromë natyrale portokalli, antioksidant: një përzierje e ekstraktit të rozmarinës dhe tokoferolit (Miradoxan).

Një kapsulë e butë përmban:  
Koncetrat i vajit të peshkut të thellësive të detit 1000 mg
Acide yndyrore omega-3 850 mg
– EPA (Acid Eicosapentaenoic) 590 mg
– DHA (Acid Docosahexaenoic) 130 mg
– të tjera acide yndyrore omega-3 130 mg

Produkti nuk përmban gluten dhe laktozë.

Procesi i prodhimit i konfirmuar në regjistrin EMAS.

Prodhuar nga:: Atrium Innovations
PO.Kutia 1025, NL-1300 BA Almere, Hollandë
Tel.:+31 36 546 09 50, www.minami-nutrition.com
Prodhuar në BE.
Distributor: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana

Përdorimi dhe dozimi: Të rriturit këshillohen të marrin 1 deri në 2 kapsula të MorEPA në ditë, në mes të ushqimit dhe me pak lëng.

Ruajtja: Ruhet në vend të freskët dhe të thatë (deri në 25 ° C) dhe i mbrojtur nga rrezet e diellit. Jo në ngrirje!
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme.
Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.