Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

85% OMEGA-3
FORMULA Z EPK
Plus vitamin D3

Za možgane1

Kategori: , , Product ID: 1118

MINAMI MorEPA Kids + Vitamin D3 6+ është një shtesë ushqimore me një përqëndrim të lartë të vajit te peshkut i cili përmban acide të rëndësishme yndyrore omega-3 ,EPA dhe DHA. DHA luan rol në funksionimin e trurit. Efekti i dobishëm në tru arrihet nga marrja ditore prej 250 mg DHA.(1).

5 ARSYET TË MIRA PËRSE DUHET TË ZGJEDHIM MINAMI MorEPA Kids + Vitamin D3 6+:

  1. Përmbajtje jashtëzakonisht e lartë omega-3
  2. Procesi special i prodhimit (temperatura më e ulët, pa përdorim të tretësve)
  3. Raporti optimal i EPA me DHA
  4. Pastërti unike
  5. Prodhimi eko-miqësor

Paketimi:38 g, 60 kapsula të buta me aromë luleshtrydhe

Përbërësit:koncentrati i vajit të peshkut (nga açuge, sardele dhe skumbri), xhelatinë e peshkut, ruajtës lagështie: glicerol, aromë luleshtrydhe, vaj aguliçe në mbrëmje, antioksidant: një përzierje e ekstraktit të rozmarinës dhe tokoferolit (Miradoxan), koncentrat të kolecalciferolit.

Dy kapsula të buta përmbajnë:  
Koncetrat i vajit të peshkut të thellësive të detit: 848 mg
Acide yndyrore omega-3 721 mg
– EPA (Acid Eicosapentaenoic) 500 mg
– DHA (Acid Docosahexaenoic) 110 mg
– Të tjera acide yndyrore omega-3 111 mg
Vaj aguliçe mbrëmje 20 mg
Vitamina D3 (kolecalciferol) (300 i.e 150% RDA *) 7,5 µg

* RDA – konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje

Produkti nuk përmban gluten dhe laktozë.

Procesi i prodhimit i konfirmuar në regjistrin EMAS.

Prodhuar nga:: Atrium Innovations
PO.Kutia 1025, NL-1300 BA Almere, Hollandë
Tel.:+31 36 546 09 50, www.minami-nutrition.com
Prodhuar në BE.
Distributor: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana

Përdorimi dhe dozimi:Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç këshillohen të marrin 2 kapsula MorEPA MINI në ditë gjatë ngrënies. Mund të hapni kapsulën dhe të përzieni përmbajtjen me ushqimin.

Ruajtja: Ruhet në vend të freskët dhe të thatë (deri në 25 ° C) dhe i mbrojtur nga rrezet e diellit. Jo në ngrirje!
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme.
Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.