Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

Omega-3 super i pastër

Formula premium e Minami!
90% omega-3 me vitaminë D
1100 mg omega-3 dhe 1000 IU vitaminë D në një kapsulë të vetme!

Kategori: , , , Product ID: 1121

Omega-3 super i pastër

Formula premium e Minami!
90% omega-3 me vitaminë D
1100 mg omega-3 dhe 1000 IU vitaminë D në një kapsulë të vetme!

  • EPK dhe DHK luajnë një rol në funksionimin e zemrës. Efekti i dobishëm në zemër arrihet me një marrje ditore prej të paktën 250 mg EPA dhe DHK.
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme.
  • Përqendrimi më i lartë i omega-3 i Minamit me 764 mg EPA, 236 mg DHK dhe 1000 IU të vitaminës D3 në formën e kolecalciferolit në një kapsulë të vetme.
  • Kompleks novator antioksidues i rozmarinës dhe tokoferolit natyral (Miradoksan) për freski të zgjatur të produktit.

Përbërësit: vaj peshku i përqendruar TG (nga açuge, sardele dhe skumbri), xhelatinë gjedhi, ruajtës lagështie: glicerinë, aromë natyrale portokalli, antioksidant: një përzierje e ekstraktit të rozmarinës dhe tokoferolëve (Miradoxan), kolecalciferol.

Një kapsulë e butë përmban  
Vaj peshku i përqendruar TG nga peshq të thellësive të detit 1200 mg
Acidet yndyrore omega-3 1100 mg
– EPA (Acid Eicosapentaenoic) 764 mg
– DHK (Acid Docosahexaenoic) 236 mg
– Vitamina D3 kolecalciferol) (1000 IU, 500% RDA* ) 25 mcg

*RDA – konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje

Produkti nuk përmban gluten dhe laktozë.

Procesi i prodhimit i konfirmuar në regjistrin EMAS. Një përzierje e vajrave të peshkut me origjinë nga dhe jashtë Bashkimit Evropian.

Prodhuar nga:: Atrium Innovations
PO.Kutia 1025, NL-1300 BA Almere, Hollandë
Tel.:+31 36 546 09 50, www.minami-nutrition.com
Prodhuar në BE.
Distributor: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana

Përdorimi dhe dozimi:Të rriturit këshillohen të marrin 1 kapsulë të MorEPA PLATINUM çdo ditë gjatë ngrënies dhe me pak lëng. Doza ditore EPA dhe DHA nuk duhet të kalojnë 5g.

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme. Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Ky produkt është vetëm për të rritur të shëndetshëm. Për shkak të përmbajtjes së tij të lartë me vitaminës D, është një produkt i destinuar posaçërisht për ata individë që janë shumë pak të ekspozuar në rrezet e diellit (sidomos në dimër, kur ekspozimi ndaj rrezeve të diellit është më i ulët se në stinët e tjera).

Any questions? Contact us and we will be happy to help.