Jalnova ulica 49 1000 Ljubljana
+386 70 506 505 info@grandevita.si
Close

VitaGran Direkt, shtesë ushqimore me sheqer, vitamina dhe minerale. Redukton lodhjen rraskapitjen2 dhe mbështet sistemin imunitar2. Pluhur për konsum të menjëhershëm – pa ujë.

Kategori: , , Product ID: 1109

VitaGran Direkt, një shtesë ushqimore me sheqer, vitamina dhe minerale. Redukton lodhjen , rraskapitjen2 dhe mbështet sistemin imunitar1.

Një qeskë VitaGran Direkt përmban 1000 mg koncentrat të frutave të shtogut të zi dhe një kombinim të shtatë mineraleve dhe vitaminave. 1Vitamina C, B6, B12, D, acid folik,zink dhe selen luajnë një rol në funksionimin e sistemit imunitar. Vitaminat C, B6, B12 dhe acidi folik ndihmojnë në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes. Koncentrati i frutave të shtogut të zi (Sambucus nigra) të varietetit “Haschberg” është baza natyrore e shteses ushqimore VitaGran Direkt. Eshtë në formën e kokrrizave plot aromë frutash, të përshtatshme për konsum të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë.

Pluhur për konsum të menjëhershëm – pa ujë:
Neto: 56 g (20 qeska)

Përbërësit: sheqer, 35.7% pluhur shtogu (koncentrat i lëngut të kokrrave të shtogut, maltodextrin), vitaminë C, citrat zinku, agjent anti ngjitës: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, acid: acid citrik, vitamina B6, acidi folik, selenat natriumi, vitamina D3 dhe vitamina B12.
Produkti nuk përmban gluten, laktozë dhe maja.

Përbërja: për qeskë RDI*
vitaminë D3 5 µg 100 %
vitamina C 80 mg 100 %
vitamina B6 1,4 mg 100 %
acid folik 200 µg 100 %
vitamina B12 2,5 µg 100 %
zink 5 mg 50 %
selen 30 µg 54 %
anthocyanins 10 mg **

* konsumi ditor i rekomanduar për të rriturit në përqindje
** RDI nuk specifikohet

Prodhuar në BE. GrandeVita, d. o o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, në bashkëpunim me dr. Grandel GmbH, Gjermani

Përdorimi dhe dozimi: Zbrazni përmbajtjen e një qeske direkt në gojë , një herë në ditë. Para gëlltitjes prisni që pluhuri të tretet plotësisht në gojën tuaj. VitaGran Direkt është i përshtatshëm për të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç.

Ruajtja: Ruajeni VitaGran Direkt në temperaturë dhome.
Mbajeni në vende të paarritshme nga fëmijët!

Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet. Shtesat ushqimore nuk janë zëvendësuese të një ushqyerje të ekuilibruar dhe të larmishme.
Një ushqyerje e ekuilibruar dhe e larmishme, si dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj.

Any questions? Contact us and we will be happy to help.