Izberite jezik:

Grandevita - Premišljeno, z ljubeznijo, inovativno, znanstveno podprto. Grandevita - Premišljeno, z ljubeznijo, inovativno, znanstveno podprto.

Premišljeno, z ljubeznijo,
inovativno, znanstveno podprto.

Premišljeno, z ljubeznijo,
inovativno, znanstveno podprto.

Dobrodošli v srcu našega podjetja. Spoznajte vrednote, ki nas vodijo, poslanstvo, ki ga živimo, in vizijo, ki nas usmerja v prihodnost. Želimo si, da bi začutili način razmišljanja naše ekipe, ki jo na skupni poti k bolj zdravemu in lepšemu življenju vodi strokovnost, ustvarjalnost, empatija in želja po uspehu. 

Vrednote

Grandevita - Inovativnost in prilagodljivost

Inovativnost in prilagodljivost

V svetu, kjer kraljuje negotovost, je prilagodljivost vitalnega pomena, inovativnost pa srce napredka.

Inovativnost in prilagodljivost sta v nenehno spreminjajočem se okolju izjemno pomembni vrednoti. Prilagodljivost je tista, ki nam omogoča rast in cvetenje na negotovosti, odziv na spreminjajoče se želje kupcev, tehnološki napredek in spremljanje tržnih trendov.  S spodbujanjem kulture inovativnosti si prizadevamo ostati pred konkurenco, omogočati vrhunske izdelke in ustvarjalno obravnavati razvijajoče se potrebe potrošnikov. Kombinacija inovativnosti in prilagodljivosti nam omogoča, da se konstantno izboljšujemo in ostajamo relevanten igralec na dinamičnem trgu. 

Gradnevita - Integriteta in odličnost

Integriteta in odličnost

V svetu, kjer je zaupanje temelj sodelovanja, preplet integritete in odličnosti pomeni, da delamo prave stvari na pravi način.  

Integriteta in odličnost sta prepletena, da bi razvijali zaupanje med nami in vsemi ključnimi deležniki. Obe vrednoti nam omogočata odkritosrčno, transparentno in etično poslovanje ter gradnjo ugleda in kredibilnosti kot zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja.

Grandevita  - Empatija in osredotočenost na deležnike

Empatija in skrb za deležnike

V svetu v katerem je osredotočenost na deležnike ključ do uspeha, je empatija glavno vodilo.  

Z empatijo in osredotočenostjo na deležnike poskušamo poglobljeno razumeti raznolike potrebe in skrbi naših strank, strokovne javnosti, regulatornih organov, partnerjev in družbe v celoti. Prizadevamo se z njimi graditi močne odnose, zagotoviti prilagojene rešitve in ustvariti izjemne izkušnje. 

Grandevita - Sodelovanje in trajnostni razvoj

Sodelovanje in trajnostni razvoj

V svetu, kjer za prihodnost edinega nam planeta ni plana B, sodelovanje in trajnostni razvoj prinašata upanje. 

Sodelovanje z vsemi ključnimi deležniki omogoča nastanek zanesljivih in kakovostnih rešitev za bolj zdravo prihodnost. S trajnostnim razvojem kot vrednoto spodbujamo okolju prijazne prakse in prispevamo k blaginji planeta. 

Poslanstvo

Skrb za zdravje, lepoto in dobro počutje.

To je tisto, kar mislimo, kar čutimo in kar smo. To je DNK našega podjetja, ki krepi zadovoljstvo vseh ključnih deležnikov ter omogoča ustvarjanje dodane vrednosti. Naš cilj je, da skupaj s partnerji in stroko omogočimo dostop do vrhunskih prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov posameznikom, ki odgovorno skrbijo za svoje zdravje, dobro počutje in lepoto. Predani smo zagotavljanju kakovostnih, učinkovitih in znanstveno podprtih rešitev za krepitev zdravja, vitalnosti, razpoloženja in samozavesti. Z našo zavezanostjo inovacijam, izobraževanju in zadovoljstvu strank želimo navdihniti posameznike, da živijo bolj zdravo življenje in izžarevajo naravno lepoto.  

Vizija

Zavezanost inovativnosti, kakovosti in zadovoljstvu deležnikov

Naša vizija je biti vodilni slovenski in regijski distributer prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov, ki ga vodi neomajna zavezanost inovativnosti, kakovosti in zadovoljstvu deležnikov. Predstavljamo si prihodnost, v kateri lahko vsak posameznik dostopa do učinkovitih, varnih, strokovno podprtih, regulatorno neoporečnih in etičnih rešitev, ki varujejo zdravje, negujejo dobro počutje in krepijo naravno lepoto. S strateškimi partnerstvi, skrbjo za stranke in zaposlene, sodelovanjem s strokovno javnostjo, vključevanjem v skupnost in organsko rastjo si prizadevamo pozitivno vplivati na kakovost življenja posameznikov ter prispevati k bolj zdravi in lepši družbi. 

Tim

Ustvarjalni, strokovni, empatični, uspešni

V Grandeviti trdno verjamemo, da so zaposleni v osrčju vsake uspešne podjetniške zgodbe. Člani tima niso samo delovna sila; so ustvarjalni posamezniki, ki jih pri udejanjanju našega poslanstva vodijo strokovnost, inovativnost, želja po uspešnosti in empatija. Vsak med njimi prispeva svoje edinstvene veščine na skupni poti k bolj zdravemu in lepšemu življenju. Vsi skupaj pa smo hvaležni tistim, ki nas vzamejo za sopotnike. Tako želimo prispevati k zdravju, dobremu počutju, lepoti in samozavesti. 

> 30

skrbno izbranih prehranskih dopolnil za podporo zdravju in vitalnosti

> 90

premium izdelkov Dr.Grandel za mladostno, gladko in sijočo kožo

> 380

lekarn in specializiraih trgovin, kjer lako dobite Grandevita izdelke