Izberite jezik:

Grandevita - Zaupanja vredni partnerji s katerimi delimo vrednote Grandevita - Zaupanja vredni partnerji s katerimi delimo vrednote

Zaupanja vredni partnerji,
s katerimi delimo vrednote

Zaupanja vredni partnerji,
s katerimi delimo vrednote

V Grandeviti smo predani zagotavljanju najkakovostnejših prehranskih dopolnil in kozmetičnh izdelkov za krepitev zdravja, lepote in dobrega počutja. Ta cilj dosegamo preko partnerskih povezav s priznanimi dobavitelji. Naši partnerji so uveljavljene blagovne znamke, ki izpolnjujejo najstrožje standarde glede učinkovitosti in varnosti ter so prisotni na številnih trgih.  
Dr. Grandel. je družinsko podjetje iz Nemčije, ki več kot sedem desetletij uspešno inovira in na trg prinaša vrhunska prehranska dopolnila ter izjemne kozmetične izdelke. Kombinacija tradicije in sodobnosti ter znanosti in inovativnosti so zagotovilo, da bodo generacije potrošnikov še naprej krepile zaupanje v blagovno znamko. Dr. Grandel je zavezan vrhunski kakovosti izdelkov, proizvodnji v skladu z dobrimi proizvodnimi praksami, varčevanju z viri in skrbjo za okolje ter družbo.  
Naš najmlajši partner je izjemno nemško družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo. Filozofija podjetja temelji na zagotavljanju izdelkov s sastavinami, ki so znanstveno raziskane in imajo dokazane učinke. Vsi izdelki vsebujejo naravne sestavine, ki so pridobljene izključno iz naravnih virov. Proizvedeni so v zahtevnem procesu, ki zagotavlja dobro biološko uporabnost substanc. Posebna pozornost je namenjena sinergističnem učinku sestavin. Izjemna raven kakovosti izdelkov in zadovoljstva strank je imperativ blagovne znamke Dr. Wolz, ki jo zagotavlja z inovativnimi pristopi in izpolnjevanjem najvišjih certifikacijskih zahtev. 
Minami Nutrition je belgijsko podjetje, specializirano za proizvodnjo omega-3 prehranskih dopolnil premium kakovosti. Izdelki Minami so rezultat velikega strokovnega znanja zbranega po vsem svetu pri razvoju čistih in viskokakovostnih prehranskih dopolnil. Minami uporablja patentirano, okolju prijazno proizvodno metodo (superkritična CO2 tehnologija), ki omogoča doseganje najvišjih koncentracij omega-3 in čistosti brez primere. Proces porabi 75% manj toplote kot konkurenca in zagotavlja izjemno čisto ribje olje z zelo visoko koncentracijo esencialnih maščobnih kislin (90-95%). Zato so zelo pogoste pohvale poznavalcev, ki Minami proizvode označujejo kot »verjetno najboljša na svetu« v kategoriji esencialnih maščobnih kislin. 
Anxiofit Ltd. je madžarsko podjetje, ki sta ga leta 2007 ustanovila madžarska znanstvenika, prof. Tamas Freund in prof. Jozsef Haller. Podjetje je fokusirano na razvoj prehranskih dopolnil za dobro počutje in v podporo naraščajočem številu ljudi, ki se srečujejo z anksioznostjo, stresom, notranjim pritiskom in težavami s spanjem. Omenjena znanstvenika sta odkrila in v v številnih raziskavah potrdila anksiolitični učinek ameriškega slamnika (Echinacea angustifolia), za katerega je ugotovljeno, da deluje na endokanabinoidne receptorje. Poleg tega so v študijah dokazali, da zaščiteni izvleček korena ameriškega slamnika EP107™ nima sedativnih stranskih učinkov, za razliko od večine obstoječih pripravkov. Izdelki, ki vsebujejo EP107™, se vrsto let uspešno tržijo v Združenih državah, v Avstriji, Turčiji, na Madžarskem in od konca leta 2022 tudi v Sloveniji. 

> 30

skrbno izbranih prehranskih dopolnil za podporo zdravju in vitalnosti

> 90

premium izdelkov Dr.Grandel za mladostno, gladko in sijočo kožo

> 380

lekarn in specializiraih trgovin, kjer lako dobite Grandevita izdelke