Izberite jezik:

Nahranite vašo kožo

Nahranite vašo kožo

Naša koža je največji telesni organ. Zadostna oskrba s hranili in vitamini ni nujna le za zdrave lase in nohte, temveč tudi za lepo kožo.

Uravnotežena in zdrava prehrana zagotavlja telesu potrebne vitamine in hranila. Vitamini so nepogrešljivi tudi pri negi kože. Učinek vitaminov v kozmetiki je zelo raznolik. Krepijo kožno bariero, ji dajejo svež sijaj in kožo ščitijo pred škodljivimi okoljskimi vplivi. Vitamini ščitijo kožo pred prezgodnjim staranjem kože in posledično nastajanjem gub. Pomembna hranila za kožo, vitamini A, B in C, so v izdelkih dr. Grandel uporabljeni za najboljši možni rezultat.

Veliko je že napisano na tematiko pravilnega hranjenja kože. Nahraniti kožo pomeni čuvati njen sijaj, elastičnost in svežino. Pravilno negovati kožo pomeni napolniti polico domače kopalnice s preverjenimi izdelki, ki vsebujejo nujno potrebne vitamine in antioksidante za pravilno vsakdanjo zaščito kože.

grandevita nahranite vašo kožo

VITAMIN INFUSION linija Dr. Grandela ponuja izjemno kombinacijo, ki zgladi in osveži kožo, ohrani njeno naravno elastičnost ter okrepi zaščitno funkcijo kože.

Kompleks inkapsuliranih vitaminov A,B3,B5,B7,C ob optimalni koncentraciji, ki se zlijejo s sadnimi izvlečki iz cvetov granatnega jabolka in manga, je produkt nove generacije, za katerim stoji 80 let tradicije, znanosti in razvoja.

Vitaminsko potovanje s produkti linije VITAMIN INFUSION lahko začnete takoj.

Brezplačno svetovanje in vzorce proizvodov osvežilne teksture, vonja in dotika popolnosti dobite na našem naslovu. V zahvalo za vaš obisk smo vam pripravili malo presenečenje.

Pišite nam na info@grandevita.si ali nas pokličite na 070 506 505 in si zagotovite termin.
Grandevita d.o.o., Zlatek 15, Podutik, 1000 Ljubljana

Odkrijte izdelke v novi seriji VITAMIN INFUSION podjetja DR. GRANDEL.

Ker poznamo vašo kožo

> 30

skrbno izbranih prehranskih dopolnil za podporo zdravju in vitalnosti

> 90

premium izdelkov Dr.Grandel za mladostno, gladko in sijočo kožo

> 380

lekarn in specializiraih trgovin, kjer lako dobite Grandevita izdelke