Izberite jezik:

Naj bo veseli december najbolj vesel, kar se da

Naj bo veseli december najbolj vesel, kar se da

V prednovoletnem času, ko se delovne obveznostim dodamo še proslave, druženja s sodelavci, šolskime prireditve otrok ter kulturne dogodke. postane ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema še posebej pomembno. To obdobje je polno prijetnih izkušenj in veselja, vendar se zraven lahko prikrade še utrujenost in stres, kar lahko oslabi naš imunski sistem in nas naredi bolj dovzetne za prehlade in druge sezonske bolezni. Prav zato je bistveno, da v tem času posebno pozornost namenimo uravnoteženi prehrani, redni telesni aktivnosti in učinkovitemu upravljanju s stresom. Ohranjanje zdravega imunskega sistema nam ne samo omogoča, da se izognemo boleznim, ampak nam pomaga tudi ohranjati energijo in dobro počutje, ki sta ključna za uživanje v vseh prazničnih dogodkih in družinskih trenutkih. Zato naj bo skrb za imunski sistem na vrhu seznama naših prednostnih nalog v tem živahnem obdobju. Vključevanje AminoGran Immuna med vaše rutine pa je dodana vrednost in lep prispevek temu, da bo veseli december najbolj vesel, kar se da.

Prehrana - osnova zdravega imunskega sistema

Balansirana prehrana 

Začnite z uravnoteženo prehrano, ki vključuje veliko svežega sadja in zelenjave, polnozrnate izdelke in puste beljakovine. Te živilske skupine zagotavljajo esencialne vitamine in minerale, ki so ključni za imunski sistem.

Pomen vitaminov in mineralov 

Vitamini A, C, B6 in B12 ter minerali kot so cink in selen, igrajo pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin C, ki ga najdemo v citrusih, brokoliju in jagodah, je znan kot močan antioksidant. Vitamin A, prisoten v korenju in špinači, pa pomaga ohranjati zdravje kože in sluznic, ki so prva obrambna linija telesa.

Vloga aminokislin

Aminokisline, kot so L-glutamin, L-arginin in L-lizin, najdemo v mesu, ribah, jajcih in nekaterih rastlinskih virih. Te so ključne za sintezo beljakovin, ki so bistvene za imunske celice.
 

Fizična aktivnost - ohranjanje imunskega ravnotežja

Redna vadba

Redna, zmerna telesna aktivnost, kot je hitra hoja, tek, plavanje ali kolesarjenje, pomaga pri krepitvi imunskega sistema. Pomembno je, da aktivnost prilagodite svojemu urniku in fizični pripravljenosti.

Učinki na imunski sistem

Vadba povečuje cirkulacijo in pomaga imunskim celicam hitreje krožiti po telesu, kar lahko izboljša odziv imunskega sistema na patogene.

Ravnotežje je pomembno

Izogibajte se pretiravanju, saj lahko prekomerna telesna aktivnost vodi v utrujenost in izčrpanost, kar lahko negativno vpliva na imunski sistem. Cilj je biti redno, zmerno aktiven, kljub natrpanemu urniku.
 

Upravljanje stresa -  ključno za imunsko zdravje

Prepoznavanje stresa: Prepoznavanje in upravljanje stresa je ključno za vzdrževanje imunskega zdravja. Kronični stres lahko oslabi imunski sistem in poveča dovzetnost za okužbe.

Tehnike sproščanja: Vključite tehnike, kot so meditacija, joga ali globoko dihanje, ki lahko pomagajo zmanjšati stres. Te tehnike lahko izvajate doma ali na delovnem mestu in lahko pomembno prispevajo k vašemu splošnemu počutju.

Dovolj spanca: Zagotovite si zadostno količino kakovostnega spanca, saj spanec igra vitalno vlogo v obnavljanju telesa in umirjanju uma.

V hitrem tempu sodobnega življenja, kjer se profesionalne, družinske in osebne obveznosti prepletajo, včasih postane težko ohraniti ravnovesje in skrbeti še za krepitev imunskega sistema. Kadar čas za uravnoteženo prehrano, redno telesno aktivnost in učinkovito upravljanje stresa postane luksuz, pride prav podpora prehranskega dopolnila AminoGran Immun. 

AminoGran Immun, prehransko dopolnilo, ki je postalo prava izbira za vse, ki želijo okrepiti svoj imunski sistem, združuje inovativno moč narave in znanosti. Izdelek ponuja edinstveno kombinacijo sedmih aminokislin, sedmih vitaminov in sedmih mineralov, zagotavljajoč popolno podporo za vaš imunski sistem. Kot izjemen primer nemške kakovosti, AminoGran Immun poleg tega da je vodilni izdelek v svoj kategoriji v Sloveniji, zagotavlja tudi poln, ki zadovolji vsakogar. Z 20 letno tradicijo in potrjenim zadovoljstvom uporabnikov, je AminoGran Immun zasnovan, da se bori proti utrujenosti in izčrpanosti, ki ju prinaša sodoben življenjski slog. Bogat z vitamini A, B6, B12 in C ter minerali kot so cink in selen, ta izdelek igra ključno vlogo v vzdrževanju zdravega psihološkega delovanja in energije. Vsaka sestavina v AminoGran Immun je skrbno izbrana, da podpre vaše zdravje in dobro počutje, ter vam omogoča, da ste vedno korak pred sezonskimi izzivi. Idealno za vse tiste, ki želijo ohranjati močan imunski sistem in visoko raven energije v vsakodnevnem vrvežu in stresu. AminoGran Immun je vaš zanesljiv partner v boju za močan imunski sistem in življenje polno aktivnosti in zadovoljstva. 

AminoGran Immun najdete v lekarnah in specializiranih trgovinah, trenutno pa vam v naši spletni trgovini nudimo dodatnih 20% popusta s kodo DEC20 (velja za vse Grandevita izdelke) do 19. decembra 2023!

> 30

skrbno izbranih prehranskih dopolnil za podporo zdravju in vitalnosti

> 90

premium izdelkov Dr.Grandel za mladostno, gladko in sijočo kožo

> 380

lekarn in specializiraih trgovin, kjer lako dobite Grandevita izdelke