Izberite jezik:

Satelitski simpozij o zdravju prostate

Na 26. Schrottovih dnevih je v sklopu pestrega programa potekal simpozij o zdravju prostate, na katerem so spregovorili vodilni domači strokovnjaki. Dr. Bojan Štrus je spregovoril o pomenu preventive pri ohranjanju zdravja prostate, dr. Simona Repar Bornšek pa je imela predavanje s naslovom Kdaj postane prostate pomemben del moškega zdravja? Poleg njih je o vlogi izoflavonov, katehinov in vitamina D pri ohranjanju zdravju prostate spregovoril gostojoči predavatelj doc. Tomislav Pejčić.   

Predavanje je bilo odlično sprejeto, za laično javnost pa se je o tej temi z doc. Pejčičem pogovarjala Ana Marija Mitić. Doc. Pejčić je izpostavil, da imajo prebivalci azijskih držav bistveno manj težav s prostato kot Evropejci in Američani. Znanstveniki to razlagajo z dejstvom, da ljudje v Aziji v svoji prehrani dnevno zaužijejo velike količine izoflavonov iz soje in katehinov iz zelenega čaja. Zahodno prebivalstvo te snovi zaužije le v nepomembnih in nezadostnih količinah. Koristne učinke zadostnega vnosa vitamina D3 so znanstveniki opazili tudi pri prevenciji raka prostate in benigne hiperplazije prostate.   

Njun pogovor si lahko pogledate tukaj.

Prosto For Men je prav takšno prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvlečke soje in zelenega čaja ter vitamin D in predstavlja japonski recept za prostato. Na voljo je v lekarnah, specializiranih trgovinah in v naši spletni trgovini.  

> 30

skrbno izbranih prehranskih dopolnil za podporo zdravju in vitalnosti

> 90

premium izdelkov Dr.Grandel za mladostno, gladko in sijočo kožo

> 380

lekarn in specializiraih trgovin, kjer lako dobite Grandevita izdelke